Hållbarhet och miljö

70% mindre plast
HEMPHILIA® har drastiskt minskat förbrukningen av plast! HEMPHILIA® har lagt många timmar på att hitta den idealiska vikten av plastmaterialet, som används i deras behållare och har kommit fram till att spara ca 70 % plast jämfört med andra behållare, som används på marknaden. Dessutom används speciella luftlösa rör i behållaren, som förutom att vara innovativa för bästa användarupplevelser, gör det möjligt att minska innehållet av konserveringsmedel mellan ca 40% till 100%.
 
100% mindre papper och papp
HEMPHILIA® bekämpar skövling av skogar! 
HEMPHILIA® erbjuder alla produkter utan så kallade sekundära emballage, alltså de föremål och påsar, som används för att göra reklam för produkter och som ofta bara kastas med det samma och belastar miljön i onödan. 
 
HEMPHILIAs® filosofi är en medveten fokus på en sundare och mer naturlig livsstil i en värld, där människor ofta avviker från deras ursprungliga existens med naturen och användning av naturliga produkter.
Konkret betyder detta att ALLT som har en negativ inverkan på miljön och naturen och som inte är strängt nödvändigt, är förbjudet.