Naturliga värderingar

Rena och helt naturliga, ekologiska råmaterial

HEMPHILIA är den enda 100% ekologiska skönhetsvårdserien med hampa och CBD på den svenska marknaden.

Tankarna bakom HEMPHILIA är att vi skall ta hand om varandra och miljön. Därför använder vi endast rena och helt naturliga, ekologiska råmaterial, som inte belastar klimatet. Produktkvalitet och ärlig kommunikation är i fokus. Vi testar ofta, och håller oss kontinuerligt uppdaterade om CBD, och vad forskningen visar kring alla de många nyttiga ingredienserna i våra produkter.

Vi vill gärna dra vårt strå till stacken för att våra efterlevande får en vacker och trygg värld att växa upp i, och vi vill att alla skall ha råd med HEMPHILIA och en vackrare och starkare hud.

 

 

100% naturliga och veganska produkter

Alla våra produkter innehåller endast naturliga och veganska ingredienser, därför kan du tryggt och med gott samvete använda våra produkter, även om du är vegan.

Vegansk hud- och hårvård innebär att våra produkter är fria från ingredienser som härstammar från djur. Det vill säga att våra produkter är framställda av växter, mineraler och säkra syntetiska ingredienser och inte använder animaliska ingredienser, som annars ofta finns i hudvårdsprodukter och kosmetik.

 

Vi stödjer rörelsen - NO Amimal Cruelty

Vi vill gärna med denna produktserie ta hand om dig, miljön och djurvälfärden. Därför är ingen av våra produkter testade på djur. 

 

Hållbarhet och omtanke för miljön

För att dra vårt strå till stacken för att värna om klimatet, har vi reducerat plast i emballagen med 70 % jämfört med motsvarande skönhetsprodukter på marknaden. Vi tar detta mycket seriöst, och har därför ett mantra, som heter att allt, som har en negativ inverkan på vår miljö, och som inte är nödvändigt för produkterna, inte är tillåtet i HEMPHILIA och vår vårdserie.

Det tillverkas allt för mycket spillemballage, som vi kan vara utan, eftersom det inte har betydelse för produktens kvalitet. Vi har därför skurit ner allt sekundärt emballage helt och packar och skickar våra varor i återvunna lådor.

 

Forskning och kvalitet i topp, så att du kan känna dig trygg

Vi vill att våra kunder skall känna sig trygga när de handlar hos oss på HEMPHILIA. Vi värdesätter och strävar efter ärlig och öppen kommunikation, och att alla våra produkter lever upp till högst kvalitet på marknaden.

Vi är stolta över att HEMPHILIAs vårdserie är utvecklad av specialister inom skönhetsvård genom 30 år och tillverkad med fokus på social- och klimatvänlig bärkraft. Alla våra produkter är dessutom eko-certifierade, godkända av Social- och hälsovårdsstyrelsen och Miljöstyrelsen samt är 100 % lagliga.