Vilka är vi?

Hemphilia Nordic erbjuder olika produkter med innehåll av CBD. Vi står bakom CBD-care4you, som är en sammanslutning av folk, som hjälper skandinaver med att navigera i CBD-djungeln. Dessutom står vi för den danska distributionen av produktserien HEMPHILIA®.
HEMPHILIA® framställer endast produkter innehållande hampa och är en del av det ekologiska kosmetikföretaget FRADA, som grundades 1996 i Italien av Francesco Dal Zio.
HEMPHILIAs® livsfilosofi fokuserar på en sundare och mer naturlig livsstil i en värld, där människor ofta har kommit mycket långt borta från deras samexistens med naturen.
HEMPHILIA® har en vision om att stimulera positiv förändring, skapa välbefinnande och som följd härav skapa grunden för vidsträckande positiva ändringar. 
Denna vision är inspirerad av naturens vitalitet och visdom.
Sedan 1996 har företaget strävat efter att hylla effektiviteten av naturliga vegetabiliska råämnen, som de odlar i deras egna laboratorier för forskning och utveckling.
HEMPHILIA®  framställer uteslutande i egna tillverkningsfaciliteter i Italien och kan därför erbjöd hampabaserade produkter för skönhetsvård och välbefinnande, som garanterar att filosofin bakom detta ambitiösa HEMPHILIA®-projekt förs ut i livet.